دوشنبه ۰۱ اردیبهشت ۰۴

اسپرسو

قهوه اسپرسو یکی از محبوب ‌ترین و معروف ‌ترین نوشیدنی ‌های جهان است  که بر پایه قهوه تهیه می ‌شود و به دلیل داشتن طعم بی‌ نظیر و خصوصیاتی که در خود دارد، نظر میلیون‌ ها نفر در سراسر جهان را به خود جلب کرده است.

در صورتی که به نوشیدن قهوه اسپرسو علاقه دارید یا به تازگی علاقه مند شدید، توصیه ما به شما این است که نگاهی به طیف متنوع نوشیدنی اسپرسو بیاندازید. عطر های متنوع!طعم های عمیق بی نظیر…. این نوشیدنی ایتالیایی دوست داشتنی یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی ‌های بر پایه‌ی قهوه است که خود پایه بسیاری از نوشیدنی های کافه است و انواع مختلفی دارد، البته همه اسپرسوها با اسپرسوساز تهیه میشوند ولی دستگاه‌ های اسپرسوساز متفاوتی وجود دارند.

قهوه ربوستا

قهوه روبوستا چیست؟ حالا نوبت به شرح  ۴/۱ جهانی شده است ( یک چهارم از قهوه جهان). دانه های قهوه روبوستا حدود سی درصد از قهوه های مصرفی جهان را تشکیل می‌دهند. در مطالب پیشین، یکی از  گونه‌های قهوه به نام عربیکا شرح داده شد، حال سوال بعدی این است قهوه روبوستا چیست؟ در این محتوا قصد داریم در مورد گونه ای دیگر به نام روبوستا Robusta صحبت کنیم و با مزایا و معایب قهوه روبوستا، روبوستا و انواع قهوه روبوستا آشنا شویم.

درختان روبوستا برای رشد به ارتفاع حدودی زیر ۱۰۰۰ متر نیازمندند. تنه‌هایی تنومند و قدرتمند، ویژگی‌هایی هستند که این درختان را قادر می‌سازد تا در شرایط سخت و نامناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند. درخت یا درختچه قهوه ی روبوستا تا ارتفاع ۱۰ متر نیز ممکن است رشد کنند. قهوه ربوستا طعم عالی دارد.

ویژگی های دانه روبوستا:

  1. عطری تلخ و کم
  2. بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی می‌باشد.
  3. برای این گونه متوسط(body) 2 درصد می‌باشد.
  4. میزان کافئین در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر می‌باشد..
  5. قیمت کمتر
  6. چربی و قند کمتر
  7. تنه‌های تنومندتر و بطبع در برابر آفات مقاوم ترند

این که می‌گوییم این گونه عطر کمی دارد، به این معنی نیست که عطر آن به شدت ضعیف باشد، منظور این است که در مقایسه با دانه عربیکا، عطر ضعیف تری دارد.